Custom Longboard

111 Eliii tilasin Freddylle lahjaks longboard dekin mun kuvalla! Näin joskus instassa ku joku fitnessmalli oli saanu lahjaks sellasen ja sit päätin et selvitän miten mäkin saan sellasen. Euroopasta en tällästä löytänyt oikein (paitsi hullun ettimisen jälkeen yhestä maasta toosi kalliilla) mut USA:sta löysin useempiakin jotka näitä tekee (ite tilasin sk8 factoryltä). 
Maailman siistein lahja vaik ite sanonki haha!

14 kommenttia:

 1. siis katoin ihan eka sun snäpin mystorys et vou vähä cool ja meinasin kysyy et mistä idea ja nääi :D mut täshä se selvis! Freddy on onnekas :) :p

  VastaaPoista
 2. Toi on niin cool! :D Freddyki vissii tykkäs? ;D

  VastaaPoista
 3. anteeks mitä miten oot saanu tollasen perseen?!?!? :'D :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ?:D oon treenannu viime aikoina

   Poista
  2. mitä? paljon? kerro kaikki !!

   Poista
  3. kävin vissii 6kk sillee 3-4 kertaa viikossa salilla , kyykkyjä kaikilla eri variaatioilla mitä nyt on ja kunnon painoilla, ja sillä jalka/reisi laitteella mikä nyt onkaa missä avataa jalkoja you know , ja aina vaa maksimipainoilla nii tulee tulosta! alotin 25kg ja muutaman kk jälkee siinä samas laittees laitoin aina 95kg ja niih no yleisesti nyt vaan kaikkee alavartalo treenii ja nimenomaa pelkästään sitä eikä ollenkaa ylävartalolle mitää :Dd ja yritin syyä toosi paljon kaikkee mahollista (eli en mitää erityistä paitsi enemmän hiilareita!) et keräisin painoo

   Poista
 4. en tiiä ite en kyl haluis et kaikki näkis mun tyttöystävän noin paljastavas asus mut iha vitun siisti idea pointsit siitä :D (en oo mikään kukkahattutäti mut siltiXD )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha joo mulle tuli toi sama joskus mieleen et ainii mitä jos freddy kelaaki just tollee mut sit aattelin et se on kumminki yhtä relaxed ku mä ja nii, onneks se sit ei ollukkaa yhtään tollee :D oli vaa et jes kaikki näkee miten kuuma gf mulla on XD mut kiitti!

   Poista
 5. dat booooooootaaayyy oon niin jelly

  VastaaPoista