Time doesn't exist, clocks exist

IMG_6260
Moikka taas, Freddy on Suomessa yey! Oltiin tossa yks vklp Helsingissä ja tapasin siel myös mun yhen snapchat-kaverin ekaa kertaa livenä (eli toisin sanoen mun ainoon kaverin lmao). 
Ostin myös uuden objektiivin, Canonin laajakulman. Todennäkösesti alan nyt päivittelemään paljon useemmin! Tähän asti oon kuvannu kaiken sillä peruspaskalla kittiobjektiivillä, ja ei sillä - hyviä kuviahan silläki oon onnistunu saamaan mutta on tää laajakulma niiiin hyvä varsinkin videoihin...! Stay tuned ;)
234
Ekat vastaukset kysymyspostaukseen:

Mitä asiaa odotat? - Saksaan muuttamista ja Julma Henrin uutta levyä

Mihin olet tyytyväinen itessäsi ja mitä haluaisit muuttaa? - Tyytyväinen oon mun kulmakarvoihin ja luonteeseen, haluisin olla lyhyempi ja vähän painavampi ja muuttaa melkein kaiken mun naamassa.

Mistä saat inspiraatiota sun valokuviin? - En osaa sanoa muuta ku et omasta päästäni. Mietin aina et mikä se mielenkiintonen elementti vois olla ja jotenki se idea sit vaan aina ilmestyy sinne päähän. Välillä kyllä joku musiikki tuo mieleen kaikkia kuvaideoita ja tietty joskus törmään myös johonkin inspiroivaan kuvaan.

Isoin turnoff jätkässä? - Uskovaisuus, silmälasit, tupakointi, mie-sie-murre!!!      Se et näkee sen olevan amis ennenku oikeesti ees tiiän sen olevan. Yleistys jooh mutta valitettavasti nyt vaan joka ikinen amis kenet oon tavannu on ollu just sellanen lapsellinen bensalenkkari juntti. Just jos leveilee jollaki laittomalla/epäilyttävällä toiminnalla tai ryyppäämisellä, ja sit etenkin yleissivistyksen puute. Vois siis vaan sanoa että lapsellisuus ja tyhmyys.        
                 Sit toinen tooosi iso turnoff on sellanen "mitähän muut musta ajattelee"-pilke silmäkulmassa. 
IMG_9516
Jos saisit viettää päivän kenen tahansa julkkiksen (elävän tai kuolleen) kanssa. kenet valitsisit?
Julma Henrin. Jo 13-vuotiaasta asti se on ollu mun haave. Mikään ei olis siistimpää ku keskustella Henrin kanssa kunnolla ja suunnittelin jo 5 vuotta sitten mistä aiheista ainakin puhuisin sille hahha

Jos saisit päättää festarien esiintyjälistan, keitä sinne tulisi? - Julma Henri. Sit vaikka Cro, Charli XCX, Paperi T, Die Antwoord, Iggy, Tippa T ja vaik Miley ja Rihannaki ois jees nähä. Mut mieluiten ehkä haluisin vaan kuulla jonku uusien DJ:eiden mixejä!

Millasta musaa kuuntelet? - Kuuntelen eniten kaikenlaisia remixejä koska kyllästyn biiseihin parissa päivässä aina ja remixit ei onneks koskaan lopu kesken haha. Mulla ei oikeestaan oo yhtäkään artistia/bändiä mitä kuuntelisin kauheesti nii tohon edelliseen kysymykseen oli semivaikee vastata. Kuuntelen myös paljon saksalaista räppiä, sellasta ilosta.
666
Mihin uskontoon kuulut/tunnet eniten vetoa? - En kuulu mihinkään, mutta buddhalaisuus on ehdottomasti paras uskonto.

Minkälaisista ihmisistä pidät/et pidä? - Pidän sellasista jotka pyrkii tarkkailemaan aina tilannetta ja toisen ihmisen eleitä välttääkseen awkwardit tilanteet. Ite teen tätä aina varsinki kaikkien kaa ketä en niin hyvin tunne, eli tavallaan mietin miten tekisin sen toisen olon mahollisimman mukavaks. Mut ehkä mulla on vaan joku ongelma kun ärsyynnyn semi helposti ihmisistä ja pyrin sit siihen etten ite ärsytä..hmm. 
Noh, anyway, en tykkää ihmisistä jotka stressaa liikaa asioista. Varsinkin se että miettii mitä muut ajattelee, ja jos se stressaaminen viel rajottaa spontaaniutta niin en jaksa oikeen sellasta kaveria

Mikä sun oikea nimi on? - Sabina Virginia Maria jep hei kuka ei haluis olla neitsyt maria nimeltään??

Jos voisit vaihtaa sun nimen nii mihin vaihtaisit? - Tbh, en haluis enää ees vaihtaa mun nimeä, mut jos ois pakko niin esim Lisa, Jessi, Ilta, Mila ja Niagara on siistei nimii :D
IMG_9312 IMG_6437
Voisitko tehä joskus jotai videoo mis selittäisit vaa jotai? - En usko et ihan sellasta perinteistä höpöttelyvideoo tuun ikinä tekemään mut musta ja freddystä tulee vloggaajia tulevaisuudes et oota sitä ;) ollaan jo tehty jotai videoo mis puhutaan saksaks/enkuks

Mitä puoluetta kannatat? - Piraattipuoluetta tai Vihreitä. 

Millä sanalla kuvailisit itteäs? - Empaattinen

Koetko enemmän Suomen vai Saksan kotimaaksesi? - Saksan ehottomasti.

Kun muutat Saksaan, muutatko Freddyn kanssa yhteen? - Tottakai!
11

4 kommenttia: